22 Dis 2011

Sebelum. Sekarang. Selepas

Assalamualaikum w.b.t,

Rasanya dah agak lama tak menjengah kat blog sendiri...sedar tak sedar dah nak habis sem 2...minggu depan dah final...jadual sem ni tak berapa nak best...hari 1st (28.12) dah ada paper..pagi pulak tu...dah la dalam dua minggu ni memang quite sibuk..dengan keje opis..dengan assignment yang last minute baru dapat...yup...tiga-tiga nak submit esok...SCM-done...MIS-done..tinggal akaun je lagi...baru nak buat malam ni..memang hebat la...

yang best nyer langsung tak prepare lagi untuk final exam minggu depan..ada dua paper dengan gap 2 hari..yang yang lagi best esok balik kg...harap la dapat study sikit...dah la 1st paper akaun...time tutorial pun tengok soklan boleh blurrr...time lecture paham..masalah memang masalah...huhuhu...

sebenarnya update ni nak citer pasal tournament futsal yang aku join dua minggu lepas...9-11.12.11.....Uniten Mini Futsal Carnival...sebenarnya tournament ni peringkat daerah Rompin..untuk mencari johan bagi mewakili Rompin ke Putrajaya...aku tak pasti pulak hujung bulan ni ke awal tahun depan...kerjasama Uniten KSHAS dengan UMNO Rompin...1st time kot join tournament besar macam ni...not bad la..penyertaan kali pertama, pasukan aku yang mewakili staff Uniten, "Ada Aku Kisah" dapat tempat ke-4....tewas semi...yg dapat tempat 1-3 merupakan team yang memang selalu joint tournament...tengok skill pun dah tahu...huhuhu...so far..ok la....

anak buah dengan coach..tak cukup 2 org...
1st keeper excident seminggu sebelum game...
2nd keeper ada midterm...

Jonggo!!! vs Ada Aku Kisah....
team Jonngo!!! tu team student....pairing team kitorg masa training...
sama-sama dapat tempat ke-4....:)
masa ambil hadiah, aku dah balik...
malas nk tunggu coz nak pukul 7 tak start majlis penyampaian hadiah lagi...


p/s: coach cakap bulan 1 nanti ada lagi tournament..futsal tertutup pahang...hopefully boleh join lagi....tapi sebenarnya, tengah berdebar nak exam ni....hopefully result lebih baik dari sem lepas.... :)

2 ulasan:

wenkhadi berkata...

ni konfem 5 butir gol per game

Haniko chan berkata...

parok ngat mung wi...kurang sikit je padang 5...ahahhaha....